Welkom op de pagina voor zakelijke gebruikers

Het Nederland-Rusland Centrum ondersteunt bedrijven, overheidsinstellingen en NGO's met hun activiteiten en handel in Rusland of met Russische partners. Het NRCe beschikt over commerciële specialisten en ervaringsdeskundigen met de Russische markt. Het centrum heeft vertegenwoordigers in Sint-Petersburg en Moskou en wil Nederlandse partijen zo intensief mogelijk, maar altijd met maatwerk begeleiden.

prof. dr. Hans van Koningsbrugge is de directeur van het Nederland-Rusland Centrum en van het aan de Rijksuniversiteit Groningen verbonden Centre for Russian Studies.

Sinds 2000 verricht hij in opdracht van de ministeries van Buitenlandse Zaken en OCW onderzoek naar Nederlands cultureel erfgoed in Russische bibliotheken en archieven. Voorts is hij, in het kader van het voor het Instituut Clingendael te verzorgen onderwijs, gespecialiseerd in het vervaardigen van politieke en economische analyses over het huidige Rusland.

Johan Elzes is de vertegenwoordiger in Sint-Petersburg.

Sinds juni 2011 woont en werkt hij in Rusland en is hij via NRCe partner Ahlers logistics specialist op het gebied van start-up's, import- en douaneformaliteiten in Rusland. Hij kan u voorzien van direct advies aangaande export en hoe best te handelen bij het starten van zaken doen in Rusland.

Het Nederland-Rusland centrum biedt daarnaast twee op maat gemaakte servicepakketten aan. Naast deze pakketten is individueel maatwerk natuurlijk mogelijk, we nodigen u uit hierover contact met ons op te nemen

Lees hier verder over de diensten

Het laatste nieuws