Bijeenkomst Internationaal Ondernemen, 3 oktober 2019 (Groningen)

23 sep

Door de kleine thuismarkt opereren Nederlandse ondernemers vaak al snel in internationaal vaarwater. Internationaal zakendoen is een avontuur waar je als ondernemer op juridisch gebied liefst zo min mogelijk verrassingen wilt tegenkomen.

Trip Advocaten en Notarissen organiseert in samenwerking met Dutch Business Lawyers Abroad (DBLA) op 3 oktober 2019 in Groningen een unieke bijeenkomst voor een select gezelschap van internationale ondernemers over internationale joint ventures en over de betekenis van anti-witwas- en anti-corruptieregelingen voor het bedrijfsleven.

De bijeenkomst is uniek omdat naast de specialisten van Trip Advocaten en Notarissen, internationale DBLA-advocaten van Nederlandse afkomst aanwezig zullen zijn die diepgaande kennis hebben van het rechtssysteem, de taal en de cultuur van het land van vestiging.

Wat betreft de anti-witwas en anti-corruptieregelingen ligt de nadruk op Rusland, China en Brazilië. Naast advocaten uit deze landen, zullen er ook advocaten aanwezig zijn uit België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en de Verenigde Staten.

Prof. Hans van Koningsbrugge van de Universiteit Groningen, hoogleraar geschiedenis en politiek van Rusland en verbonden aan het Ruslandcentrum, zal als moderator optreden.

Het programma is als volgt:

Dag: Donderdag 3 oktober 2019
Ontvangst: 16.30u
Aanvang programma: 17.00u
Borrel: 18.30u
Plaats: Hereweg 93
9721 AA  GRONINGEN

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een email te sturen aan de betreffende contactpersoon bij Trip of DBLA of aan v.tendean@triplaw.nl. Meld u snel aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!