De Trans-Siberische tour van SRC-Cultuurvakanties en het NRC: een uniek zakelijk avontuur!

8 mei

Wie kent de Trans-Siberië Express niet? Deze trein over de illustere Trans-Siberische spoorlijn voert over twee continenten, duizenden kilometers en door de mooiste steden en landschappen.

Mooie steden en optredens

Op zichzelf al een trein van superlatieven, dus! Maar zelfs dan doet de Groningse touroperator SRC-Cultuurvakanties er nog een schepje bovenop. De Trans-Siberische tour is een kennis-making met Rusland in een luxe trein, met een bijzonder muzikaal en cultureel programma! We verkennen de mooiste Russische steden met deskundige reisleiders. In de steden en in de trein is (klassieke) livemuziek. Ook zijn er lezingen over de geschiedenis en cultuur van dit boeiende land.

Een uniek zakelijk avontuur

Deze Trans-Siberische spoorlijn is al meer dan 100 jaar een beroemde handelsroute en een slagader voor de Russische handel. In aansluiting op de ‘gewone’ reis heeft SRC-Cultuur- vakanties samen met het Nederland Rusland Centrum (NRCe) een business-trip samengesteld. Tijdens dit zakelijke deel kunnen ondernemers kennis opdoen van de Russische markt, gekoppeld aan een specifieke individuele bedrijfsstrategie. Ook is er ruimte voor matchmaking met Russische partners uit het netwerk van het NRCe. Bedrijven kunnen daarnaast nader kennismaken met andere Nederlandse bedrijven die de Russisch-Siberische markt willen verkennen. Een uniek zakelijk avontuur in een grotendeels onontgonnen gebied met veel zakelijke kansen, dus!

In de bijlage vindt u meer informatie over dit bijzondere project. Meer informatie staat ook op de website van SRC cultuurvakanties